Onderhoud

Het is van groot belang de bewegende delen, die tijdens het rijden belast worden, goed te onderhouden. Omdat de verkoopwagens geheel in eigen fabriek gebouwd worden, is het onderhoud van alle systemen op de wagen voor ons geen probleem.

Pech of een storing komt nooit gelegen. Mocht dit voorkomen neem dan telefonisch contact op, zodat wij adequaat kunnen regelen en u zo snel mogelijk weer op weg helpen. Of wij naar u toekomen, u naar ons toe kan komen of wij de wagen ophalen wordt dan in overleg met u geregeld. Omdat wij de wagens geheel in eigen fabriek maken, beschikken wij over de juiste materialen om u zo snel mogelijk te helpen.

Bij grote schades of brand kunnen wij een huurwagen voor u regelen, zodat u geen omzetverlies lijdt. Ook zullen wij het contact met de schade-expert onderhouden en zorgen voor een goede en directe afwikkeling. Tevens doen wij het spuitwerk en reclame bestickering in eigen beheer, waardoor u altijd één aanspreekpunt heeft. Naast verkoop, bemiddeling en nieuwbouw willen wij onze klanten graag alles bieden op het gebied van verkoopwagens. Hierdoor bieden wij ook extra diensten zoals: verhuur, onderhoud en pechservice.

Voor vragen met betrekking tot onze activiteiten kunt u altijd contact opnemen.